Met ingang van januari 2023 heeft Boek en Troost elke maandagavond de beschikking over de huiskamer in Buurtpunt Zoutman om extra activiteiten aan te bieden aan mensen die een geliefde missen door de dood .

Naast de vaste maandelijkse activiteiten elders zullen in het Buurtpunt diverse kortdurende activiteiten aangeboden worden op het gebied van creativiteit en lotgenotencontact voor specifieke doelgroepen en boeken.

Elke maandag is er tussen 18.00 en 19.30 uur de mogelijkheid om boeken te lenen bij Boek en Troost in het Buurtpunt Zoutman.

Op de maandagavonden, 5, 12, 19 en 26 juni zijn wij van 18.00 tot 19.30 aanwezig voor het uitlenen en in ontvangst nemen van boeken. Je kunt gezellig een praatje komen maken of informatie krijgen over de activiteiten die wij organiseren.

In Juni vinden er nog 3 bijeenkomsten plaats van de Lotgenotengroep: Als verlies je raakt………
Ben je meer dan een half jaar geleden een dierbare verloren en heb je behoefte aan het delen van emoties en ervaringen, sluit je dan aan bij de Lotgenotengroep. 
Onder deskundige begeleiding van twee ervaren vrijwilligers kun je in besloten kring met elkaar uitwisselen waar je tegenaan loopt. 
Voor meer informatie over de Lotgenotengroep, kijk op de pagina: Overige Activiteiten

 
 
Op Maandagavond 29 mei is er geen boekenuitleen en zijn er ook geen activiteiten in verband met Tweede Pinksterdag.