Wordt u vriend van Boek en Troost?

De vrijwilligers van Stichting Boek en Troost bieden een veilige en warme omgeving bij het organiseren van activiteiten voor mensen die een groot verlies hebben geleden. Een omgeving waarin mensen hun verhaal kwijt kunnen, lotgenoten kunnen ontmoeten en naar we hopen troost vinden.
Om al onze activiteiten te organiseren hebben wij relatief grote uitgaven, waarvoor de vaste bijdrage van de deelnemers niet toereikend is. Extra financiën zijn onontbeerlijk en altijd welkom. Wij nodigen u uit om vriend te worden van Stichting Boek en Troost. Elke vriend ontvangt regelmatig onze digitale nieuwsbrief en eenmalig onze jubileumbundel of u kunt deelnemen aan een begeleide stadswandeling in Gouda.

Na aanmelding ontvangt u op uw e-mailadres informatie over de wijze waarop u uw bijdrage kunt overmaken.

Ons rekeningnummer is: NL21 INGB 0006345867

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Velden met een * zijn verplicht.

  Wist u dat...

  Donaties aan onze organisatie voor u aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst. Het maakt het wellicht aantrekkelijker om ons financieel te steunen.
  Meer informatie hierover kunt u onder andere vinden op de website van ANBI.

  Liever een donatie doen?

  Wenst u geen "vriend" te worden, maar wilt u ons wel eenmalig financieel steunen, dan kan dat uiteraard ook. 
  Uw bijdrage kunt u overmaken naar rekeningnummer NL21 INGB 0006345867  o.v.v. uw naam en "eenmalige bijdrage". 
  Hartelijk dank alvast voor uw gift!

  Contact

  Heeft u vragen over het lidmaatschap van Vrienden van Boek en Troost of heeft u meer informatie nodig alvorens u een bijdrage stort, stuur ons dan een mail dan neemt onze penningmeester contact met u op.